Over ons

La Suite is vooral het bruisende vervolg op een etentje in het aangrenzende restaurant d’Offis. Al kan het evengoed een leuk voorafje zijn.

Strategisch gelegen op de hoek van de Waalse Kaai en de Luikstraat is deze bar het trefpunt bij uitstek voor wie de nacht wil doorbrengen bij kaarslicht, houdt van ongedwongen hits uit de jaren ’80 en ’90 en op vrijdag vanaf 20.00 uur wil genieten van de wekelijkse ‘Apero de Luxe’ (apero + gratis hapjes). ’s Morgens schuif je dan vanaf 10.00 uur weer aan voor een koffietje.

Het terras vooraan betekent vakantie in eigen land, nodigt uit tot bijkletsen en geeft schwung aan zakelijke gesprekken die een stijlvol decor vereisen, al dan niet gevolgd door een snelle lunch of fijn diner in d’Offis. Wie vertrouwd is met het Antwerpse horecaleven weet dat La Suite het al even pittige broertje is van café Exter in Deurne dat zaakvoerder Baptist van Emrik eveneens beheert.

En zoals het betaamt heeft Bapist een verrassing voor jarige klanten: op vertoon van je identiteitskaart krijg je een fles cava van het huis bovenop je consumptie. Zonder twijfel een feestelijke service die smaakt naar meer!

Bekijk onze infofiche (pdf)


© Bar La Suite | Cookiebeleid | Privacybeleid

Website by Yellowshape